Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ

Φίλες και φίλοι μου.

Η σοσιαλδημοκρατία για άλλη μια φορά μετά το ΠαΣοΚ, πρόδωσε το λαό. Για άλλη μια φορά λειτούργησε ως ανάχωμα του κεφαλαίου, απέναντι στο λαό. Υποσχέθηκε ότι θα σβήσει το χρέος και τα μνημόνια με ένα νόμο αλλά τελικά θα φέρει ίσως το σκληρότερο μνημόνιο. Κορόιδεψε το λαό διεξάγοντας ένα κάλπικο δημοψήφισμα και ενώ το αποτέλεσμα ήταν ένα συντριπτικό ΟΧΙ απέναντι σε νέα μέτρα, τελικά ετοιμάζει το πακέτο μέτρων που πρότειναν οι Ευρωπαίοι ιμπεριαλιστές, πετώντας στα σκουπίδια τη θέληση του λαού, απ' την επόμενη κιόλας μέρα. Το νέο μνημόνιο θα διαλύσει ό,τι έχει απομείνει από την πρωτογενή παραγωγή της χώρας. Οι αγρότες θα παρατήσουν τα χωράφια τους και θα εκχερσωθούν, ισοπεδώνοντας την αξία τους με αποτέλεσμα να επιστρέψουμε στη φεουδαρχία. Και αυτά τα μέτρα τα φέρνει η ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του ΣυΡιζΑ. Τα φέρνει ο ΣυΡιζΑ
Οι εργαζόμενοι με μπλοκάκι και οι μικροεπιχειρήσεις θα προκαταβάλουν το 100% του φόρου τους ενώ οι συνταξιούχοι, εκτός του ότι θα μειωθεί η σύνταξή τους, θα αυξηθεί και η εισφορά τους στα φάρμακα.
Υπάρχει ειδικό κεφάλαιο που αναφέρει ότι θα εξεταστεί το θέμα των μαζικών απολύσεων και της πάταξης του συνδικαλισμού χωρίς βέβαια να κάνει συγκεκριμένες προτάσεις.
Αυτόν τον εφιάλτη και όλα τα υπόλοιπα που προβλέπει το νέο μνημόνιο, το φέρνει η Σοσιαλδημοκρατία του ΣυΡιζΑ. Το κόμμα που τολμάει να συνδιαλέγεται με τους ιμπεριαλιστές και φτάνει στο σημείο να τους αποκαλεί "εταίρους", λες και έχουμε μια εταιρία από την οποία παίρνουμε μέρισμα. Δεν έχουμε καμία θέση στην Ε.Ε. Στην Ε.Ε. έχουν θέση μόνο η Γερμανία, η Γαλλία και η Αγγλία. Όλοι οι υπόλοιποι βρισκόμαστε εκεί για να μας απομυζούν.
Φτάνει πια η κοροϊδία του συστήματος. Όλοι στους δρόμους, ενάντια στα νέα μέτρα, ενάντια στην κυβέρνηση, ενάντια στην αντιπολίτευση και ενάντια στους παπαγάλους της δήθεν ενωμένης Ευρώπης.
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε., ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ
ΕΞΩ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Υ.Γ. : Θα παρατηρήσατε ίσως ότι αποφεύγω να αναφέρω τον όρο "αριστερά". Αυτό το κάνω εσκεμμένα γιατί η αριστερά ΔΕΝ συζητάει με τους δυνάστες του λαού, αλλά τους πολεμάει, όπως το έκανε πάντα!

2 σχόλια:

Ιδεογράφος είπε...

Τελικά οι μόνες κινήσεις που έκανε η κυβέρνηση στους 5 μήνες πριν έρθει το απόλυτο ξεβράκωμα ήταν να αφαιρέσει τα κάγκελα στο Σύνταγμα (που τώρα μάλλον θα τα ξαναβάλει) και να προσλάβει τις 200 καθαρίστριες (που τώρα μάλλον θα απολύσει)

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3 :P